Schilderijen van Joke Vingerhoed. Landschappen, bloemen en abstracte composities.
Ontdek schilderijen die je meenemen naar een weelderige tuin, laten dwalen door een boeiend landschap of onderdompelen in abstracties.


 Bekijk alle schilderijen 


Welkom!
Welkom in mijn wereld, waarin elke dag anders is gekleurd. Of het nou om een landschap, een kleurrijke bloemenweide of een abstract schilderij gaat ... mijn doel is emotie uit te drukken waarvoor geen woorden bestaan. Met kwast, paletmes en mijn handen vorm ik wolken, golven of een reeks velden met wilde bloemen. De kleuren meng ik op het doek. Elk werk is met passie geschilderd en geïnspireerd op de kleurschakeringen van het dagelijkse leven. In veel van mijn schilderijen is de natuur een steeds terugkerend thema. 

 

Een origineel schilderij heeft altijd iets bijzonders. Er is er maar één van. Het ontstaan is voor mij een gevoelsmatig proces. Het werkproces is steeds anders en niet precies in woorden uit te drukken. Ik kan mijn eigen schilderijen niet kopiëren, omdat een later moment weer anders is of ik weer veranderd ben en anders kijk, voel en werk. Ik laat me graag uitdagen en werk om die reden in series. 

Bekijk alle schilderijen

Voor informatie kunt u mij bellen of een mailtje sturen of een vrijblijvende afspraak maken om mijn werk te bekijken. 
 

06 11374400
jgmvingerhoed@gmail.com

 Joke Vingerhoed heeft een indrukwekkend aantal tentoonstellingen op haar naam staan en haar werk is opgenomen in vele collecties in binnen-en buitenland.

 

Social media
Instagram
Facebook

LinkedIn

 


Je zocht ook op: modern schilderij, abstract schilderij, kunst uit Blaricum, figuratieve schilderijen, kunst kopen, jokevingerhoed.exto.org, moderne kunst, abstracte kunst, kunstenaars Blaricum, bloemenschilderijen, bloemstilleven, landschapsschilderijen, zeegezicht schilderijen, abstract schilderen, geometrische kunst, geometrisch schilderij, abstract landschap, abstract art, galerie online, kunst aan de muur, kunst voor bedrijven, landschap schilderen, zeegezicht schilderen, bloemen schilderen, hoe schilder je een landschap, hoe schilder je een zeegezicht, hoe schilder je bloemen, hoe schilder je abstract, Singulart, Singulartstudio, Singulartofficial, Nederlandse kunstschilders, atelierroute Blaricum, art Holland, galerie voor kunst, museum Nagele, museum de Casteele Poort, Joke Vingerhoed is op facebook, volg Joke Vingerhoed op Instagram, schilderen met acryl, olieverf schilderij, gemengde technieken, schilderen met acrylverf, kunstwerk van de week, kunstwerk van de maand, abstract expressionisme, kunst brengt kleur in het interieur, kleurrijke kunst in je interieur, hoe maak ik een schilderij, online galerie, abstract schilderen tips, groot bloemen schilderij, groot abstract schilderij, kunsthandel in het gooi, kunstenaars Laren-Blaricum, Tefka atelierroute, Gooise kunstenaars.